Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Шокиращо разкритие на ЦСКА: Анисе е играл нередовно в Черноморец
Автор: Екип Burgas24.bg 08:29 / 28.01.2012Коментари (16)2667
© cska.bg
Шокиращо разкритие направи адвокатът на ЦСКА Радостин Василев по повод ситуацията със съдебните спорове около бившия играч на Черноморец. Абел Анисе бе представен от "червените" като ново попълнение преди броени дни, а бургазлии от своя страна на пресконференция заявиха, че искат изхвърляне на ЦСКА от професионалния футбол поради нарушение на правилника.

"Черноморец (Бургас) в нарушение на чл. 11 и 12 от Правилника за статута и трансфера на футболистите на футболния съюз вместо да сключи срочен трудов договор е сключва договор на основание чл. 70 със срок на изпитване и, забележете - уговорен в полза на работодателя. Т.е. в този шестмесечен период (на изпитване) работодателят може да прекрати договора без да дължи никакви обезщетения на работника и без да му дава обяснения защо го прекратява", обясни Василев пред bTV.

"Точно по тази причина работникът прекратява договора си по общия ред - с три заплати обезщетение на клуба. Забранено е от ФИФА и от БФС да се сключват договори със срок на изпитване, защото така се нарушава един от основните принципи във футболната етика - за стабилност на договорите. Анисе е бил редовно картотекиран и е играл през цялото време нередовно и идва въпросът защо БФС е приел такъв договор със срок на изпитване, като тези договори не би трябвало да се приемат според вътрешните правила на футболния ни съюз. Сега от останалите клубове, играли с Черноморец може да възникне правен интерес за сезиране на БФС с цел служебна загуба", уточни юристът.

Вчера от щаба на "акулите" пък заявиха, че са готови с писмото си към ФИФА.

Още по темата: общо новини по темата: 157
10.03.2012
10.03.2012
10.03.2012
09.03.2012
08.03.2012
03.03.2012
предишна страница [ 1/27 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Докато ЦСКА се мислят за всеможещи нивото на родния ни футбол ще е такова !!!!! Вън от " А " група марш при аматьорите !!!!! Глобете и ЦСКА и Анисе и тези мадам Ба . Как ще се преговаря с футболист ЗАД гърба на клуба който му държи правата. НАКАЖЕТЕ ЦСКА !!!!!
-1
 
 
и като се събудиш си потен и с 2-та пръста в контакта, а
-1
 
 
Опа чекай малко има решение Черноморец им се отнемат точки заради този смешеен договор към Анеси отбора се изхвърля от А група в Б и се натресва на НЕФТОХИМИК за да ги откажем завинаги от футбола и да ги накараме да се занимават с гребане в езорото до любимият им стадион на комлука.
на 28.01.2012 г.
-1
 
 
essential, щото има отбори ощетени от Черноморец като цяло ;) . Ако сте забравили да ви припомня. А между другото най-добрия начин да ги пратите във "В" група , е Събев да ги купи , да си прехвърлите ДЮШ-а им и да боядисате седалките на "Народна армия" в синьо. И да станете Черноморец София . Вие така или иначе имате минимум по 20 000 публика където и да отидете ...пък и системата е изпитана.
0
 
 
Аз не знам защо другите ощетени отбори от ЦСКА не подкрепят Черноморец,а си мълчат???.трябва тотално да ги смачкат тия чорби мръсни(нищо против феновете на ЦСКА)..те нормалните цесекари виждат за какво става въпрос.
+2
 
 
тоя киряков май се е осрал яко...друг е въпроса че циганина поне да бе изчакал края на първенсвото най малко заради клуба и треньора.дано да не му плащат заплата и с допинг да го хванат
+4
 
 
Тези пишман адвокати направиха издънката да посъветват пияните собственици на ЦСКА, че могат да краднат Анеси безпроблемно и като видяха, че работата им няма да стане взеха да стрелят напосоки. За 2 дни изръсиха глупости, които нормално и за цяла година е трудно да чуеш. Цесекар съм, ама да го духат.
+3
 
 
Е заради тези помияри положението в БГ е такова !!!!! Всеки оважаваш се човек трябва да мрази ЦСКА .Защо не го откраднаха от друг клуб ,защо защо.Защото знаят че ще има последсвия а тези Изроди цял живот Крадът копуват продават съдий и пак няма наказания за тях Изродиииии
+2
 
 
с тоя рус гребен дано да го скъсат шопските манафи...хич не ни трябва такъв гей
+3
 
 
Не съм им адвокат на цаците, ама тоя адвокат какво иска да каже, че всеки футболист в България може да върне 3 заплати на клуба си и да разтрогва? Кажи му да си скъса дипломата и да не споменава повече думичката ПРАВО.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Тайлър Фриц отново се превърна в черна котка за Григор Димитров
Феноменално завръщане на Александър Везенков за Олимпиакос
Подобрилата световния рекорд на Стефка Костадинова с нова победа със слаб резултат
Страхотна новина за Григор Димитров
Франция твърд фаворит на букмейкърите срещу Италия

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: