Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Левски удари греда в преговорите за Жужу
Автор: Екип Burgas24.bg 10:10 / 12.01.2012Коментари (1)743
©
Иво Тонев не успя да склони Черноморец да пусне Жужу на "Герена". Бургазлии отхвърлиха поредната оферта, която получиха от Левски за звездата си. "Срещнахме се, но не стигнахме до конкретни решения. Изложихме вижданията си, а след като няма договор, значи имаме различия. Ще продължим разговорите и ще имаме нова среща. Надявам се да сближим позициите си по трансфера", обяви изпълнителният директор на тима от "Лазур" Пламен Киряков.

Той бе категоричен, че "Черноморец" не иска нова сделка тип "Старокин" - пари плюс играчи. По-рано се появиха информации, че "Левски" ще пробва да примами бургазлии по този начин.

Докато текат разговорите с "Черноморец", "сините" ще опитат да решат въпроса с останалите набелязани играчи. Желанието на шефовете от "Герена" е селекцията да приключи до 20 януари. Днес Иво Тонев ще даде първата си пресконференция като шеф на "Левски", а след това той и Гонзо заминават за Кипър, където ще инспектират отбора. Очаква се на място да решат и въпроса с Ларс Рисп. "Етникос" (Ахна) обявиха пред кипърските медии, че са доволни от шведа и искат да подпишат с него. Първо обаче той трябвало да разтрогне договора си със "сините".

За разлика от шефовете, които нямат свободна минута, играчите вчера се радваха на почивка. Тимът се разцепи на две. Едната група направи шопинг и разходка в Ларнака, а другата - в Никозия.

Източник: в. "Стандарт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Нефтохимик прекърши Локомотив Авиа в първата си проверка
Цанко Цанков постигна нов световен рекорд
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Двама аут за домакинството на ОФК Несебър срещу дубъла на Лудогорец

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: