Над 20 клуба участваха на турнир по спортни танци в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
16:08 / 18.12.2011
581
Общо 3 призови места - две първи и едно трето, спечели пловдивският клуб по спортни танци "Парадайс данс".

В бургарската спортна зала "Младост" овациите обраха двете пловдивски танцови двойки Николай Василев - Виктория Бозукова и Георги Ганев -Христина Иванова, които станаха първи в своите класове и се качиха най-високо на стълбичката на победителите.

Николай Василев - Виктория Бозукова станаха заслужено първи, като изпревариха основните си конкуренти в Бургас - Кристиян Кънев - Йоана Петрова от "Център Голд Степ" - Стара Загора и Тодор Тодоров - Лорета Добрева от "Несебър", останали съответно втори и трети. Четвърти в класацията в многобоя при 11Е е друга двойка на "Парадайс данс" - Христо Трендафилов - Павлина Цончева, което е също добър успех.

Силно бе представянето на по-големите им съотборници Георги Ганев -Христина Иванова. Пловдивската двойка стана безапелационно първа като справи с конкуренцията на Мартин Янев - Мадлен Младенова от "Лукойл-Нефтохимик" и Теодор Георгиев - Ванеса Манева от "Варна - Бургас 75", наредили се на второто и трето място.

Борис Орешков - Десислава Джоглева от "Парадайс данс" също играха на финала в клас 13Е, но за малко не успяха да намерят място на почетната стълбичка на победителите.
При състезателите над 19 години в дисциплината латина, топдвойката на "Парадайс данс" Тодор Кондов -Снежана Славова остнанаха трети в жестоката конкуренция. Те бяха изпрварени от победителите Иван Карастоянов - Никол Николова от тима на домакините от "Бургас 1975" и останалите втори Георги Найденов -Олга Седоваот "Лукойл-Нефтохим", също от Бургас.

Откритият турнир в Бургас събра танцови двойки от над 20 клуба в страната. Участниците се състезаваха в класове стандарт и латина и бяха разпределени в три категории: юноши, младежи и аматьори.

Надпреварата бе организирана от Община Бургас, местния клуб по спортни танци "Лукойл-Нефтохимик", Българската федерация в този спорт и от танцова академия - Бургас.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).