Бал на 10-те най-добри спортисти за 2011 година

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:33 / 15.12.2011
629
За пореден път Спортно училище "Юрий Гагарин" - Бургас ще награди най-талантливите си възпитаници за 2011-та година. Това ще стане на традиционния за учебното заведение "Бал на 10-те най-добри спортисти".

Отново е време за празника на най-силните и призвани да побеждават във всяка битка - учениците и треньорите на Спортно училище "Юрий Гагарин" - Бургас. В спортната история на България завинаги ще останат имената на нашите ученици, които години наред славят името на бургаското спортно училище на световни, европейски и балкански игри.

Шампионите на годината са избрани от 370 ученици, които се обучават в 13 спорта. Всички те за пореден път доказаха, че с талант, упоритост и последователност могат да се постигнат високи резултати. Отличените ще получат от ръководството на училището купи, грамоти и предметни награди за високите си спортни постижения през годината.

Безспорна заслуга за отличията на младите спортисти имат и техните треньори. Те изграждат в тях шампионски характер, несломим дух и воля за победа, които ги водят към нови върхове в спортната кариера. Затова един от треньорите отново ще бъде отличен с приза "Треньор на годината". Това е треньорът по свободна борба Николай Милков, а неговият възпитаник Мариян Тодоров е на призовото първо място в десятката на училището. Той е с 3-ото място от Европейското първенство за юноши и шампионска титла от Държавното първенство.

Заповядайте на "Бала на 10-те най-добри спортисти за 2011 година". Официалната церемония по обявяването на шампионите на училището започва днес, 15 декември / четвъртък /, в 15.00 часа в дискотека "Масони" /"Неро"/ .



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).