Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
ММА продължава инициативата за подкрепа на Георги Огнянов
Автор: Екип Burgas24.bg 09:30 / 08.12.2011Коментари (0)721
©
БФММА и екипът на проумотърската компания "Maxfight" продължава активно инициативата за събиране на средства в подкрепа на Георги Огнянов - Макарона. Този път ММА бойци ще се включат в демонстрация съвместно със спортисти от други спортни дисциплини и инициатива подета от НСА "Васил Левски". 

На 18 декември в столичната зала "Васил Симов"ще се проведе благотворителен турнир по джудо. В него се включиха и състезатели на волейболен клуб ЦСКА, както и българската федерация по самбо. Едни от най-талантливите български бойци, световни шампиони по бойно самбо и професионални ММА състезатели - братята Румен и Росен Димитрови ще демонстрират умения на земя, техника и специфични захвати. Целта на турнира е набиране на средства за подпомагане лечението на Георги Огнянов, национален състезател по самбо и джудо, който претърпя тежка травма по време на участието си на Световното студентско първенство в Прага.

Както многократно бе съобщено 25-годишният спортист е парализиран - със счупен пети и спукан шести шийни прешлени. За да продължи лечението си и да може отново да проходи, спортистът трябва да претърпи още две операции, но сумата за тях е непосилна за неговото семейство. За присаждане на стволови клетки, са необходими 50 хил. лева. След интервенцията са нужни още 100 хил. лева, с които ще бъде финансирана рехабилитацията и всичко, свързано с нея.

Право на участие в благотворителния турнир имат състезатели заплатили такса от 15 лева, която ще влезе в сметката на Георги Огнянов. Входът за зрителите е свободен, като всеки ще може да дари средства за възстановяването на Георги, съобразно своите финансови възможности. Ще се проведе търг за фланелка и топка с автографите от целия волейболен отбор на ЦСКА.

Подкрепата на всеки е изключително важна за успешното лечение на Георги Огнянов и възможността му отново да проходи. БФММА благодари на всички, които ще се включат или вече са го направили, в подкрепа на Георги Огнянов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Световноизвестен тенис треньор проведе тренировки с наши таланти в Бургас
Нефтохимик прекърши Локомотив Авиа в първата си проверка
Цанко Цанков постигна нов световен рекорд
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: