Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Юбилейният 25-ти турнир по ММА "МAXFIGHT" ще бъде в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 16:24 / 04.12.2011Коментари (0)574
БФММА и екипът на проумотърската компания "Maxfight" ще отбележи края на спортно-състезателната година с грандиозен турнир в Бургас. Домакин на юбилейното 25-то по ред професионално шоу на 27-ми декември ще бъде спортна зала "Младост". Турнирът ще бъде и своеобразен начин от Българската ММА федерация да отбележи най-светлия християнски празник - Коледа. Ден преди схватките, край морето ще се проведе и отчетно събрание на федерацията с представители на всички клубове развиващи този спорт в страната.

Идеите на организаторите от най-голямата българска професионална ММА верига "MAXFIGHT" са на ринга в Бургас да се представят първо бойци в аматьорския ММА. Това ще са състезатели, които са показали умения на провелото се държавно пъревнвство по ММА. След тях от 20часа стартира същинският професионален трунир "MAXFIGHT 25", който традиционно ще бъде заснет и излъчен от "ВTV Action". Тъй като на 27-ми декември у нас се чества Стефановден организаторите на турнира са подготвили томбола с награди за именниците дошли в спортна зала "Младост". Стефановден е третия ден на Коледа и последния празник в годината, за който хората казват, че "затваря кръга", а това е своеобразен начин БФММА и "Максфайт" да "затворят" 2011-та година.

На събътието в Бургас ще се съберат редица от най-изтъкнатите български спортисти. Сред публиката ще бъдат звездите на българския ММА Станислав Недков - Стъки, Любо Симеонов, треньори и мениджъри, представители на националните отбори по борба, самбо, вдигане на тежести, културизъм и бокс. Интерес сред феновете предизвика и мачът за колан, който организаторите вече са подготвили да връчат на шампиона.

На ринга ще покажат умения едни от най-атрактивните състезатели в страната, сред които Атанас Джамбазов и Недялко Караджов. Двамата ще срещнат чуждестранни бойци на ринга. 130-килограмовият Караджов най-после ще има възможност да се изправи срещу сръбския опитен боец Саша Лазич. Във файт картата вече са вписани и имената на бойци като бургаския любимец Георги Стоянов, русенския боец Николай Алексиев, атрактивния Радослав Карашев, поморийското острие Сотир Кичуков както и редица други.

В спортна зала "Младост" отново ще бъде поставена урна за събиране на средства за парализирания многократен шампион по джудо и самбо Георги Огнянов - Макарона. Самият той също пожела лично да присъства на турнира, в спортна зала "Младост". За Георги Огнянов предстои трудното събиране на средства за нова операция в Русия, от която зависи бъдещето на шампиона. Обширно интервю с Георги, очаквайте на сайта на БФММА - www.mmabg.com






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Световноизвестен тенис треньор проведе тренировки с наши таланти в Бургас
Нефтохимик прекърши Локомотив Авиа в първата си проверка
Цанко Цанков постигна нов световен рекорд
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: