Кметът откри две нови спортни игрища в Черно море и Лозово

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:49 / 01.12.2011
735
Бургаският кмет Димитър Николов откри нови спортни игрища в м.с. Черно море и квартал Лозово. И двете са покрити с 5-сантиметрова изкуствена трева от ново поколение. Всяко игрище е с площ от 600 квадратни метра, оградено и с монтирано ново осветление, което позволява да се ползват вечерно време. Намират се на комуникативни места, в близост до централните площади на двете населени места.

"Вече са над 20 игрищата с изкуствена трева, които сме изградили. Няма да спрем тази наша политика в областта на спорта и превенциите. Такива площадки ще има във всяко съставно селище на Бургас", каза кметът Николов. 

В Лозово дори е създаден съвсем нов футболен отбор, тъй като с изграждането на новата площадка той вече има база за тренировки.

Днес кметът бе придружен от Живко Иванов - директор на общинско предприятие "Спортни имоти, паркинги и гаражи", и Веселина Деведжиева - началник отдел "Спорт". Младежите от Черно море и Лозово бяха дарени с нови футболни топки.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).