Димитър Димитров: През първото полувреме играхме така, както ми се иска

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:20 / 28.11.2011
682
През първото полувреме играхме добре, но нещата не стояха така през втората част. Както с "Локомотив" София, момчетата си помислиха че мачът свършил и искахме с минимум усилия да задържим резултата, без да търсим по-голяма динамика в играта си. Като цяло мога да кажа, че през първото полувреме показахме това, което ми се иска да виждам. Почувства се липсата на Жужу, който е доста важен футболист за нашия отбор. Също така излязоха проблемите, които имаме в градивен план. Позицията, която заемаме в момента ни задължава през зимата да намерим решение на този въпрос. Ако искаме да гоним високи цели, ще ни трябват хора, които да раздвижат нещата, да има по-голяма вариативност в състава", сподели на пресконференцията след мача старши треньорът на "Черноморец-Бургас" Димитър Димитров.

Той допълни, че след 15 кръга е доволен от представянето на Черноморец, като мястото в тройката дори е надхвърлило очакванията му, но има още много неща, по които трябва да се работи.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).