Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Гребенаров: Община Царево трябва да тръгне по пътя на Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 16:27 / 18.10.2011Коментари (1)1999
© Burgas24.bg
Кандидатите на ГЕРБ за кметове на община Царево Георги Лапчев и на Ахтопол Атанас Желязков са хората, на които държим и подкрепяме, защото ги познаваме. Това заяви Областният управител на Бургас Константин Гребенаров по време на градското събрание на кандидатите за кметове и общински съветници за община Царево от листата на ГЕРБ с жителите на Ахтопол. Вижте как Бургас само за 4 години се превърна в най- добрия град за живеене в България с нови улици и пътища, пречиствателни станции, модернизирани детски градини и училища и качествено здравеопазване, коментира Константин Гребенаров бързите темпове на развитие на морския ни град.

Според него Ахтопол трябва да се развие по същия начин като една модерна туристическа дестинация, но за това трябват добри пътища и пречиствателна станция, които могат да се направят само от управленския екип на Лапчев, който има спешна готовност да кандидатства с европроекти по оперативните програми.

Според Георги Лапчев през последните 12 години община Царево не се е развила с правилните темпове и изоставането е голямо, но може да се навакса с качествените хора, които изграждат управленския му екип. Проблемите на Ахтопол не се изчерпват само с безработицата, липсата на пречиствателна станция, канализация и пътища, липсва и диалог с хората от града, които са били управлявани едностранно и некомпетентно, което е довело до днешната безрадостна картина, смята Лапчев. Длъжни сме да се събудим от летаргията и да започнем да се развиваме бързо, категоричен бе той. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Ахтопол Атанас Желязков заяви пред препълнената зала в читалището на града, че ще носи лично персоналната отговорност за развитието на морския град, нещо, което хората не са виждали от години, защото беззаконието и безпринципността са го обвили като паяжина, която не позволява да се изплъзнем от нея.

Атанас Желязков бе категоричен, че когато стане кмет на Ахтопол, ще реши най-после проблема с липсата на подробни устройствени планове и ерозията на плажовете чрез изграждане на защитна буна. Сред приоритетите му ще бъде създаването на услуги на едно гише, за да не пътуват хората до Царево за извършване на административни услуги в общината. Изграждането на модерна крайбрежна алея, централна градска улица, преасфалтирането на улиците в града и нова пречиствателна станция ще станат факт с пари от европейските фондове, категоричен бе Желязков. Той даде за пример посещенията на председателя на предизборния щаб на ГЕПБ Цветан Цветанов и евродепутата от ГЕРБ д-р Андрей Ковачев, които са дали своята подкрепа за промяна на статуквото в Ахтопол и очакват и хората да гласуват за по-добър живот. Атанас Желязков разказа как само преди броени дни евродепутата от ГЕРБ д-р Андрей Ковачев по време на среща- дискусия с граждани на Ахтопол е останал крайно изненадан как и едно евро не е влязло в развитието на града по европроекти, защото няма спечелени такива от досегашната местна управа.

Георги Лапчев допълни, че за 12 години община Царево е подала 14 проекта, от които нито един не е одобрен, като лично той пише за 1 месец по един европроект, докато едновременно с това и управлява и горското стопанство в Царево. Вижте как Бургас при годишен бюджет от 138 милиона лева печели европроекти за 240 милиона лева и по този начин изгражда и строи модерна инфраструктура и създава нови работни места, заяви Георги Лапчев. Този начин на управление е доказал своята ефективност и това е пътя за развитие на община Царево, за който ние ще работим, бе категоричен Лапчев.

Той и управленският му екип имат идея да развият промишлените зони в региона, където ще бъде привлечен малкия и среден бизнес за инвестиции и разкриване на нови работни места и създаване на пазарен продукт. Хората в залата бурно аплодираха областния управител Константин Гребенаров и кандидатите за кметове и общински съветници на община Царево, издигнати от ГЕРБ, и им пожелаха след 4 години в същата тази зала да дадат отчет за свършената през мандата работа, защото са сигурни в победата на 23 октомври, която вече всички усещат и са готови да я посрещнат.




Още по темата: общо новини по темата: 339
11.05.2012 »
17.02.2012 »
28.11.2011 »
10.11.2011 »
07.11.2011 »
04.11.2011 »
предишна страница [ 1/57 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 18.10.2011 г.
0
 
 
"Качествено здравеопазване"??? Тва е виц, липса на здравеопазване е точната дума!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Български тенис
Катастрофи в България
Отношенията София-Скопие
Международен технически панаир 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: