Нефтохимик изрази подкрепата си за Милен Георгиев с декларация

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
13:59 / 17.10.2011
1685
Спортно-техническото ръководство на ПФК "Нефтохимик" Бургас, в декларация изрази подкрепата си към бившия футболист на тима Милен Георгиев, който в момента е кандидат за обшински съветник от листата на политическа партия Обединена социалдемокрация.

В разпространената до медиите декларация се казва, че в лицето на Милен Георгиев хората от клубното ръководство виждат човек с идеи за развитието на футбола и спорта в град Бургас. Като приоритет в програмата на Милен Георгиев е записано изграждането на нов футболен стадион, спортни центрове и приобщаването на все повече деца и млади хора към спорта.

"Призоваваме нашите фенове, симпатизанти и всички, които са отдадени на "зелената идея", да гласуват на предстоящите местни избори за обичания и допринесъл изключително много за развитието на футбола в "Нефтохимик" и град Бургас Милен Георгиев.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).