Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Предизборно равенство в оспорван сблъсък
Автор: Екип Burgas24.bg 11:56 / 09.10.2011Коментари (7)1834
В интересен и динамичен двубой отборите на Обединена Социалдемокрация и Синята коалиция завършиха наравно 13 - 13. Резултатът бе оформен след равенство в две полувремена и изпълнение на дузпи.

В отбора с номер 46 на фланелките - номера на коалицията в интегралната бюлетина за избор на общински съветници от Обединена социалдемокрация, личаха имената на много известни бургаски футболисти. Сред тях водачът на листата Милен Георгиев, Велиян Парушев, Димитър Стойчев, Благо Митрев, Митко Трендафилов, Станимир Димитров, кандидатът за общински съветник Божин Порточанов и други играчи донесли много радост за бургаските привърженици на футбола.

В синия тим - №38 играха лидерът на СДС Мартин Димитров, водачът на листата за съветници на коалицията в град Бургас Костадин Марков, депутатът Ваньо Шарков, Георги Чиликов, Нено Ненов както и капитанът на столичния Левски София - Христо Йовов.

Двубоят се игра на централния терен на спортен център "Изгрев" пред около 500 екзалтирани поддръжници на двата тима. Имената си сред голмайсторите записаха Милен Георгиев, Станчо Цонев, Митко Трендафилов, Благо Митрев. За "сините" се разписаха Костадин Марков, Мартин Димитров, Георги Чиликов. Въпреки оспорвания характер и многото положения за гол, двубоят не излъчи победител в редовното време и завърши наравно 8:8.

Кулминацията бе при изпълнението на дузпи, когато двамата вратари на отборите отразиха по няколко удара, за да се стигне до равенство след последните изпълнители, когато двамата съдии със завиден стаж в професионалния футбол Георги Виделов и Камен Алексиев дадоха край на двубоя.

Публиката аплодира бурно добрите изяви и на двата отбора, както и изпълненията на малките бургаски футболисти от школата на Даниел Моралес и мажоретна формация, които предизвикаха възторга на зрителите преди началото на срещата и на почивката между двете полувремена.

Преди двубоя капитанът на "сините" Костадин Марков връчи почетен плакет на своя колега Милен Георгиев със съвети за това как се става общински съветник. Сред посланията имаше и пожелание за силно присъствие на спортните личности в бъдещия общински съвет.

Присъстващите, изпълнили трибуните на новия спортен център не скучаха нито миг, като за тях бе осигурена музикална атмосфера и коментар "на живо" за случващото се на терена.

Посланието, което двете формации отправиха към присъстващите бе след две седмици да гласуват по съвест, за по-доброто бъдеще на децата, за спорта и за град Бургас.

Още по темата: общо новини по темата: 339
11.05.2012
17.02.2012
28.11.2011
10.11.2011
07.11.2011
04.11.2011
предишна страница [ 1/57 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
чилокофф, мазната к*рва, измекяр недоеб*н! ахахах
Aнонимен
на 09.10.2011 г.
+1
 
 
Хм.На мене защо никой недойде да ми вземе фланелката бе тъпаци такива?Два часа се разхождах из спортания комплекс.Колко годишно беше детето на което му свалихте фанелката,Герои такива.
Aнонимен
на 09.10.2011 г.
-1
 
 
много поздрави на жалкия шаран който остана без фанелка след мача ако чете. Изгрев не е място за разходки,комлучани,стойте си в гетото!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Световноизвестен тенис треньор проведе тренировки с наши таланти в Бургас
Нефтохимик прекърши Локомотив Авиа в първата си проверка
Цанко Цанков постигна нов световен рекорд
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: