Изборна надпревара и на Купа “Мечката"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:10 / 04.10.2011
626
Оспорвана изборната надпревара стартира и между претендентите на елитния турнир по културизъм купа "Мечката", броени дни преди старта му на 8-и октомври.

Победителят на публиката ще бъде излъчен след като присъстващите и феновете на турнира упражнят своето право на глас на интернет страницата на организаторите или с пряк вот на самото състезание.

За истинността на изборните резултати ще следи комисия в състав Иван Милков - Киборга, два пъти носител на купа "Мечката", Иван Стоянов и Митко Славов, също носители на купа "Мечката"и Стойчо Кузманов, многократен призьор в категории на турнира.

Освен, че ще определи свои победител ,публиката ще има възможност и да участва и в турнира. Между представянето на отделните категории е предвидено състезание по вдигане на тежести, специално за присъстващите, обясни организаторът на турнира Румен Желев.

В 16-о издание на турнира по културизъм "Купа Мечката" ще участват най-елитните български културисти и състезателки по бодифитнес .

Турнирът ще се проведе на 8 -и октомври в Гарнизонния военен клуб в Бургас. Старта на състезанието ще бъде даден точно в 13.00 часа.

Дисциплините и категориите, в които ще се състезават участниците са културизъм мъже до 80 кг, до 95 кг и над 95 кг, абсолютен шампион, класически културизъм мъже и бодифитнес жени.

Наградния фонд на турнира е над 7000 лв.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).