Няма преиграване на мача в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
12:20 / 27.09.2011
1256
Няма почти никакъв шанс да бъде преигран мачът "Черноморец" - "Славия" (2:3). Домакините пуснаха жалба за формално нарушение на правилника. Според тях реферът Димитър Андреев изгонил само за един жълт картон Жереми Фо-Поре от "акулите". В 81-ата минута французинът е санкциониран за симулация, след което вижда първо жълт, после червен цвят.

Съдията Андреев е обвинен от домакините, че през първото полувреме показал картон на Траян Дянков, а не на Фо-Поре. Но източници от БФС заявиха, че това не е вярно, всичко е според правилата.

"Черноморец" пуснал жалба с искане за преиграване. Съдийски делегат на двубоя бе бившият международен арбитър Йордан Иванов.

На терена "Славия" надигра "Черноморец" и напълно заслужено спечели двубоя. Грешки за два от головете на "белите" направи виканият от Лотар Матеус в националния отбор Георги Терзиев, който изигра първите официални минути за сезона. Ветеранът Николай Божов стана герой на "Славия" с гол четвърт час преди края, отбелязан с брилянтен прехвърлящ удар от 20 метра. За "белите" това е първи успех навън от началото на сезона.

Футболистите на "Черноморец" пък вече чакат по две заплати от шефовете си. Въпреки силния старт на сезона - пет победи и две загуби (втората може да бъде коригирана, ако все пак БФС нареди преиграване), парите на играчите се бавят. Всеки от тях вече може да разтрогне договора си по вина на клуба, но на този етап футболистите проявяват разбиране и чакат парите си.

Източник: в. "Труд"



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).