Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Няма преиграване на мача в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 12:20 / 27.09.2011Коментари (2)1256
©
Няма почти никакъв шанс да бъде преигран мачът "Черноморец" - "Славия" (2:3). Домакините пуснаха жалба за формално нарушение на правилника. Според тях реферът Димитър Андреев изгонил само за един жълт картон Жереми Фо-Поре от "акулите". В 81-ата минута французинът е санкциониран за симулация, след което вижда първо жълт, после червен цвят.

Съдията Андреев е обвинен от домакините, че през първото полувреме показал картон на Траян Дянков, а не на Фо-Поре. Но източници от БФС заявиха, че това не е вярно, всичко е според правилата.

"Черноморец" пуснал жалба с искане за преиграване. Съдийски делегат на двубоя бе бившият международен арбитър Йордан Иванов.

На терена "Славия" надигра "Черноморец" и напълно заслужено спечели двубоя. Грешки за два от головете на "белите" направи виканият от Лотар Матеус в националния отбор Георги Терзиев, който изигра първите официални минути за сезона. Ветеранът Николай Божов стана герой на "Славия" с гол четвърт час преди края, отбелязан с брилянтен прехвърлящ удар от 20 метра. За "белите" това е първи успех навън от началото на сезона.

Футболистите на "Черноморец" пък вече чакат по две заплати от шефовете си. Въпреки силния старт на сезона - пет победи и две загуби (втората може да бъде коригирана, ако все пак БФС нареди преиграване), парите на играчите се бавят. Всеки от тях вече може да разтрогне договора си по вина на клуба, но на този етап футболистите проявяват разбиране и чакат парите си.

Източник: в. "Труд"

Още по темата: общо новини по темата: 5
26.09.2011
25.09.2011
25.09.2011
21.09.2011
20.09.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
При 3тия гол съдията вика Крумов при себе си, в това време слависта скоква и изпълнява фаула, през зоната на Крумов и прехвърля Колев, който също е излязъл да спори нещо...Вадят Фо-поре заради 1 картон, дузпата доста спорна, абе честито, Венци, но с такива съдии и Видима щяха да ни бият....
0
 
 
Да каже, че Славия е надиграла Черноморец може да каже само някой, койтo или не е гледал мача или не я разбира много тази игра. Головете за Славия паднаха след 2 груби неразбирателства в отбраната, почти автоголове, и една дузпа, която можеше да се, можеше и да не се даде. Славия нямаше реално нито едно голово положение. А ние колкото и да не играхме добре им вкарахме 2 чисти гола и имахме положения за още 1-2. Ако прибавим и че секунди преди третия им гол славистите изпълниха бързо фал без изобщо да спират топката. За какво надиграване да говорим.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Двама аут за домакинството на ОФК Несебър срещу дубъла на Лудогорец
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Цанко Цанков с нов опит за световен рекорд за 120 км плуване в Дунав

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: