Славия шокира Черноморец

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
22:56 / 25.09.2011
1702
В нелогичен мач "Черноморец" отстъпи на "Славия" с 2:3 в среща от 7-я кръг на първенството в "А" група. Пред около 2000 хиляди зрители на стадион "Лазур" домакините започнаха вихрено и още в 8-та минута Тодор Паланков отне една топка в средата на терена, напредна и със страхотен удар от около 20 метра препарира Стефано Кунчев. След гола темпото на игра спадна и опасности пред двете врати липсваха. В 33-та минута след колективна грешка в отбраната на "акулите" Даниел Пеев успя да изравни. Този гол стъписа домакините и в 42-та минута белите от София получиха право да изпълнят дузпа. Точен от бялата точка за "Славия" бе Жуниор.

През втората част домакините вдигнаха оборотите и логичното се случи. В 58-та минута, след перфектно изпълнен пряк свободен удар, Георги Андонов изравни за 2-2. И точно когато се очакваше "Черноморец" да отбележи победен гол, след нова колективна грешка в защитата на бургазлии, влезлият като резерва Николай Божов донесе ценните три точки за отбора на "Славия". В 80-та минута Жереми Фо-Поре от състава на "Черноморец" получи втори жълт и съответно червен картон. Интересноте бе, че при първия жълт картон на французина рефера Димитър Андреев се обърка и вместо да декорира Траян Дянков, който направи дузпата, главният съдия показа официално предупреждение на Фо-Поре, което в последствие се оказа фатално за играча на "Черноморец".



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).