Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Нефтохимик победи ветераните със 7:3
Автор: Екип Burgas24.bg 09:15 / 07.08.2011Коментари (4)1157
© Burgas24.bg
Настоящият тим на Нефтохимик Бургас разгроми със 7:3 ветерани на клуба в демонстративен мач, игран на тренировъчното игрище в квартал "Ветрен".

Срещата бе официално представяне на "шейховете" за новия сезон, в който те се завръщат в професионалния футбол. За ветераните излязоха футболистите от най-силните години в клубната история като сегашният изпълнителен директор Благомир Митрев, треньорът на вратарите Веселин Шулев, Велиян Парушев, Станчо Цонев, Тодор Киселичков, Антон Спасов и други.

В самия двубой имаше много импровизации, изпълнение на дълги дузпи и още не използвани прийоми по време на официалните срещи. Около стотина привърженици на нафтата се насладиха едновременно на изявите и на сегашните играчи и на тези, които ги запалиха по Нефтохимик. Два от головете за действащите играчи вкара Стойко Сакалиев, а един добави Милен Христов. Интересното е, че двамата бяха част от тима, голяма част от който сега бяха в състава на легендите.

Бургазлии играят първата си среща в Източната "Б" група следващата събота, когато гостуват на Несебър. Днес и утре футболистите на Димитър Стойчев ще почиват, а от понеделник започват подготовката си за старта на шампионата.

Източник: Gong.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Дано има подобни мачове и занапред, но нека да са в по-удобен час, на подходящото за това място и с нужната реклама! Голямо Благодаря на тези, които играеха през онези славни години и успех на сегашните!
+3
 
 
Ами да,така е,но имаше две страни както при вас с Мечеджиев-едните не го искаме твърдо,другите могат да преглътнат ако върши работа и помогне на отбора,а не си заслужава да става разделение заради някакво лике
+3
 
 
Това келешче Сакалиев .......не ви ли сипа достатъчно че пак сте го прибрали ???? Вие си знаете !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Световноизвестен тенис треньор проведе тренировки с наши таланти в Бургас
Нефтохимик прекърши Локомотив Авиа в първата си проверка
Цанко Цанков постигна нов световен рекорд
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: