"Акулите" отстъпиха с 0:2 от Локомотив Сф в "Надежда"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
19:57 / 06.07.2011
1685
Черноморец - Бургас загуби втората си контролна среща от предсезонната си подготовка. Възпитаниците на Димитър Димитров - Херо отстъпиха с 0:2 от Локомотив Сф, в мач игран на стадиона в столичния квартал "Надежда".

През първата част "акулите" седяха по-добре на терена и създадоха повече положение пред вратата на Локомотив Сф. Първата опасност пред вратата на "железничарите" създаде Ибрахим Ака. Футболистът проби по фланга, преодоля Милен Лахчев след което стреля от почти нулев ъгъл, но вратаря на Локо Валентин Галев с крак спаси. В самия край на първото полувреме отново Ака застраши вратата на столичния Локомотив. Халфа отправи много опасен удар от около 20 метра, но топката мина на сантиметри от лявата греда.

През втората част на терена Локомотив доминираше изцяло над своя съперник и логично стигна до победата в този двубой. В 56-ата минута столичани излезнаха напред в резултата след чудесен изпълнен пряк свободен удар от границата на наказателното поле на Любомир Божинов. Минути преди края на двубоя Мирза Мешич вкара втори гол за Локомотив и фиксира крайното 2:0 за "железничари".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).