Златко Янков с нова става от Швейцария

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:12 / 04.05.2011
849
Златко Янков се завърна с патерици на стадион "Лазур" след претърпяната сложна операция в столичната болница "Света София". Фара, който е част от оперативния щаб на Черноморец-Бургас, се подложи на смяна на тазобедрената става при д-р Христо Мазнейков. Интервенцията беше извършена на 26 април и продължи три часа. Направеният веднага след това рентген показал, че операцията е преминала успешно и всичко е както трябва.

Старата става беше сменена с нова, доставка от Швейцария. Изработката е станала в специализирана клиника по индивидуална заявка с триизмерни снимки.

Янков започна от днес процедури по рехабилитация в медицинския център на стадион "Лазур". Според лекарските препоръки, опорният халф на славната Пенева чета трябва да захвърли патериците на 21-вия ден от операцията. Един месец ще има раздвижване, след което е насрочен контролен преглед в "Света София".

"Екипът на д-р Мазнейков е невероятен. Възхитен съм от грижите, които положиха за мен. С нетърпение чакам да се възстановя, за да почна отново да жъна победи на джитбол. Смятам, че за новия сезон ще бъда на линия, а съперниците отсега могат да почват да треперят", закани се Фара, чийто дух е несломим въпреки претърпените болки и страдания покрай операцията.

След края на богатата си професионална кариера Фара продължи да практикува любимата игра в първенството на Бургаската областна група, дори и след като износената става го поставяше в дискомфорт. И до последните дни преди операцията Янков не спираше да жъне победи на джитбол на стадион "Лазур".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).