Петко Маринов остава начело на Нефтохимик

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:26 / 20.04.2011
312
Спечелената титла за старши-треньора Петко Маринов е 19-ата в неговата кариера и пета с дамския Нефтохимик.

"Много труден сезон. Имах много трагичен семеен проблем, който ме притесняваше, да не повлияе на отбора. Имам чувството, че ако седна в автобуса, може и така да си остана", коментира Маринов емоциите, които преживя през годината. "Мислех тази година да ми е последната като треньор, но ръководството на Лукойл иска да остана още година-две. Въпрос на разговори и договорки, не мога да отговоря сега", каза още Маринов.

"Всички момичета бих отличил, но най-вече Олена Самбурска, която игра с шина на пръста и в последните секунди самообладанието на Ана Соколан, която реализира всички наказателни удари. Побеждава обаче целият отбор, целият отбор заслужи титлата", категоричен бе най-успелият български треньор.

"Петко Маринов може да си тръгне, когато спечели дубъл", контрира след края на мача изпълнителният директор на ОСК Лукойл Сашо Везенков. "Доволен съм от представянето през сезона, но следващата година трябва да вземем и купата."

Източник: в. "Компас"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).