Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (1)
СК "Самурай" взеха пет титли при пет участника
Автор: Екип Burgas24.bg 09:12 / 12.04.2011Коментари (0)724
©
Бойците на СК"Самурай" затвърдиха позицията си на водещ клуб в бойните изкуства у нас. На провелото се в Шумен, републиканско първенство по кик-бокс в стил лоу кик, от бургаския спортен клуб взеха участие петима състезатели, като всеки един от тях стана шампион в своята категория.

При юношите младша възраст Ннажи Мохамед се окичи със златото в категория до 54 килограма. В категория до 63,5 килограма Стоян Копривленски триумфира с титлата. При жените световната шампионка по муай-тай Златка Димитрова(52 кг), се справи с конкуренцията и заслужено грабна златния медал. При мъжете бойците на "Самурай" също бяха безапелационни, като Николай Атанасов надви съперниците в категория до 71 килограма. На финала той победи представител на "Скорпион" Плевен. При 81 килограмовите Йордан Янков "Руснака" се наложи над опонент от "Джет" Варна и така той допълни златната колекция на бургазлии. "Не само спечелихме титли, видя се че всички от нашия отбор са подготвени отлично и се нагаждат според играта на противника", коментира приятелят на bssport.bg, Николай Атанасов. Това е трета републиканска титла за Николай през тази година. Преди това той стана шампион по муай-тай и карате по правилата шинкен-шобо. За подготовката на бургазлии се грижи опитният Димитър Топалов.

"Доволен съм от представянето на нашите състезатели и при жените и мъжете и при юношите. Самите резултати говорят сами по себе си за нивото в клуб "Самурай". Тактически изиграхме срещите много добре. Доволен съм от огранизацията", сподели мениджърът на клуб "Самурай", Николай Рачев.

От 23ти до 29ти април в Анталия ще се проведе европейско първенство по правилата на К1. Там участие ще вземе Николай Атанасов. На 23ти април Йордан Янков продължава своето участие в турнира "Татнефт". "Руснака" ще се бие на ¼ финал. Бойците на "Самурай" ще излязат и на държавното първенство по К1 през юни месец.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Световноизвестен тенис треньор проведе тренировки с наши таланти в Бургас
Нефтохимик прекърши Локомотив Авиа в първата си проверка
Цанко Цанков постигна нов световен рекорд

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: