Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (1)
Мария Матева в челната тройка на категория "Елит"
Автор: Екип Burgas24.bg 15:45 / 10.04.2011Коментари (1)722
©
Най-добрата бургаска гимнастичка Мария Матева от спортен клуб "Олимпия 74" завърши трета в многобоя на държавното първенство по художествена гимнастика, категория Елит, което се провежда в столичната зала "Универсиада". Матева събра сбор от 101.350 точки, като се нареди сред най-добрите имена на България редом със Силвия Митева и Жулиета Кантапули. Възпитаничката на треньорката Петя Монева завърши втора на бухалки с 25.825 точки и трета на лента с 25.275 точки. "Щастлива съм от представянето на Мария, игра невероятно добре и резултатите го доказват!", заяви треньорката Петя Монева. В държавното първенство се включиха 22 клуба от цялата страна, като главен съдия на състезанието бе Деспа Кателиева. 

Само преди броени дни златното момиче на Бургас се завърна от още едно престижно състезание- Международния турнир "Irina Deleanu trophy" в Румъния. Там редом с най-добрите имена на художествената гимнастика (световната шампионка Дария Кондакова, най-добрата състезателка на Испания Каролина Родригес, Федерика Фебо и др.) тя се бори за призовите места в турнира. Въпреки тежката конкуренция на състезателки от световния елит Мария завоюва челни позиции на топка, обръч и бухалки, доказвайки, че притежава качествата и таланта, необходими достойно да се нареди сред най-добрите имена в художествената гимнастика.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Световноизвестен тенис треньор проведе тренировки с наши таланти в Бургас
Нефтохимик прекърши Локомотив Авиа в първата си проверка
Цанко Цанков постигна нов световен рекорд

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: