Стоян Козаров разби конкуренцията в Хисаря

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:26 / 05.04.2011
626
Състезателят по АТВ Стоян Козаров убедително катери върхове в спортната си кариера, след като завоюва поредната си титла. В два последователни дни - 2 и 3 април, той взе участие във втория кръг от веригата състезания "BG X - Enduro Championship", организирано от мото клуб "Крепост" - Хисаря и Община Хисаря.

Състезателят на "Несебър Мото" в клас АТВ - Експерт Стоян Козаров спечели безапелационно първите места през двата дни, и събра максималния брой точки. Първият ден, надпреварата се проведе при много тежки условия, в кал и мъгла, в отворен кръг с три обоколки по 45 км, като ориентирането се извършваше само по маркери. В този кръг Стоян се пребори с много опитни състезатели и завърши първи и трите обиколки.

Вторият ден състезанието се проведе на затворен кръг, осем обиколки, като организаторите се бяха постарали да направят много трудни препятствия, които затрудниха както мотористите така и атевистите. Стоян Козаров ги преодоля с лекота и затвори с една обиколка конкуренцията си.

Миналият месец състезателят на АТВ също имаше повод за радост. На 18 март 2011г. се проведе годишното награждаване за 2010г. в гр. Трявна, за Балканската "Рали-рейд" купа. Стоян Козаров зае второ място след единствения за сега български участник в рали Дакар 2011г. Петър Цанков. Наградите бяха връчени от министъра на транспорта Александър Цветков.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).