Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (3)
Гочето тръгна с 2:0 срещу Доростол в контрола
Автор: Екип Burgas24.bg 11:02 / 27.03.2011Коментари (10)2513
©
"Черноморец-Бургас" записа победа в неофициалния дебют на новия старши треньор Георги Василев. "Акулите" се наложиха с 2:0 над втородивизионния "Доростол" в контрола на стадион "Лазур". И двата гола реализира Пламен Крумов от статични положения. Той откри в 70-ата минута от пряк свободен удар и удвои в продължението на редовното време от дузпа, отсъдена за спъване на португалеца Хайме Диас Браганца, който е на проби.

Домакините имаха пълен игрови превес през целия мач. В средата на първото полувреме Муса Койта порази мрежата, но страничният съдия вдигна засада. В 28-мата минута капитанът Траян Дянков уцели дясната греда с плътен шут, а в 35-ата вратарят на гостите с мъка отрази коварен изстрел от фаул встрани на Браганца. През второто полувреме опасни удари на сантиметри от рамката отправиха Георги Андонов и Савио. Гостите създадоха само една опасност чрез Ерхан Мехмед, който шутира мощно от пряк свободен удар, но Паскал Борел закова топката в ръцете си.

Георги Василев използва в игра общо 20 футболисти. В негова чест на стадиона беше разпънат транспарант с надпис: Успех, господин генерал!!!". Генерала е прозвището на новия старши треньор, чийто официален дебют ще бъде в мача на "Черноморец-Бургас" срещу "Черно море" от 20-ия кръг на "А" група на 1 април /петък/ от 21.00 часа на стадион "Лазур".

Съставът на "акулите" срещу "Доростол": Борел /64-Колев/, Зайц /46-Крумов/, Дянков /46-Бонев/, Хайри /46-Андре/, Старокин /62-Дяков/, Атц, Паланков /46-Цонков/, Браганца, Андонов /62-Кручани/, Пехливанов /46-Куадри/, Койта /46-Савио/.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на sea boys
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Двама аут за домакинството на ОФК Несебър срещу дубъла на Лудогорец
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Цанко Цанков с нов опит за световен рекорд за 120 км плуване в Дунав
Букмейкърите имат категоричтен фаворит на Сити - Интер

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: