Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (1)
Открит държавен личен шампионат по ММА през април в Хасково
Автор: Екип Burgas24.bg 10:08 / 22.03.2011Коментари (0)324
И през 2011 година Българската ММА Федерация ще продължи с развитието на ММА при подрастващите и тези които искат да премерят техника и умения на ринга. Домакин на първото за годината държавно първенство по ММА ще де град Хасково. На 2 април в зала "Дружба" на ринга ще се срещнат бойци от цялата страна, като сблъсъците ще са по аматьорския правилник. Срещите ще проведат в рамките на един ден в две възрастови групи , съответно - 16-18 години и над 18 години. Аматьорският правилник е по-олекотен и изискващ протектори, които да съхранят на ринга младите надежди на бойните клубове. Както е известно в правилата на тези турнири са забранени ударите с колене в стойка и партер, както и ударите в глава на паднал съперник на земята, а преимуществото е трупане на опит и съхраняване от контузии.

Дисциплина, самоконтрол, самозащита и спортен дух се изграждат и подбуждат в ранна юношеска възраст, заради което ръководството на федерацията е решило през 2011-та година да реализира в страната ни няколко ММА турнира по аматьорския правилник - съответно лични и отборни.

И тази година в националния личен шампионат по ММА ще бъдат отличени състезатели използвали най-технична победа, с най-добър ключ, и т.н, както и ръководството на федерацията ще даде възможност за изява на най-изявените състезатели на професионалния ринг в най-популярната професионална верига "Maxfight".

От БФММА ще отличат всички шампиони в отделните категории с ММА ръкавици, фланелка и ММА шорти. Отборът с най-много представители в надпреварата също ще получи подарък. Най-многобройният клуб ще получи боксов чувал.

 

За групата до 18 годишна възраст конкуренцията ще е в 8 категории - под 55кг, до 60кг, до 65кг, до 70кг , до 77кг, до 84кг, до 93кг и над 93кг.

Седем са категориите в които ще се изправят и състезателите в групата над 18-години - до 60кг, до 65кг, до 70кг, до 77кг, до 84кг, до 93 , и в тежката категория +93кг.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Световноизвестен тенис треньор проведе тренировки с наши таланти в Бургас
Нефтохимик прекърши Локомотив Авиа в първата си проверка
Цанко Цанков постигна нов световен рекорд

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: