Каратеките на СК Самурай взеха своето на турнира Верея

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:54 / 21.03.2011
1020
За пореден път бойците на СК Самурай показаха качества и се окичиха с медалите. На карате-киокушин турнира за купа "Верея", бургазлии спечелиха три златни медала, един сребърен и един бронзов. При мъжете в стил шинкен шобу, Николай Атанасов (72 кг.) срази съперниците и съвсем заслужено се окичи със златото. По пътя към златото, Атанасов се разправи със Стилян Петров и Александър Петров от ТИМ Варна. В тежката категория, над 80 килограма, Михаил Кадев се задоволи с бронзовото отличие. В срещите по стандартния правилник, Ани Шен спечели финала при 55 килограмовите, срещу съотборничката си Михаела Иванова.

Кристина Маресова също попълни златната колекция на "самурайте". При жените купа "Верея" отиде при Ани Шен, а при мъжете отличието взе Деян Братков (до 70кг) от "Буши-до" Черноморец. Треньори на нашите бойци са сенсей Живко Андреев, Иван Иванов. Бойците на "Самурай" и "Буши-до" се развиват в правилната посока под вещото ръководство на мениджъра Николай Рачев и с подкрепата на ЗПЗАД "Армеец".

Следващият турнир, на който ще участват от СК Самурай е Държавното Първенство за деца до 12 години по Киокушинкан - град Варна.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).