Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (1)
Инициативата на БФММА и "Max fight" в помощ на Георги Огнянов – Макарона даде резултат!
Автор: Екип Burgas24.bg 11:56 / 18.03.2011Коментари (0)573
Това отчете екипът на родната централа само седмица след професионалния 19-ти турнир от веригата "Maxfight". Това затвърди фактът, че пропагандата която започна екипът на БФММА още през 2010 година не се оказа напразна.

Припомняме че наред с федерациите по самбо, джудо и ММА към инициативата в помощ на младия мъж се впуснаха и баскетболисти, които изиграха благотворителен мач.

Сумата събрана след "Maxfight 19" е близо 5 000 лева. Най-големи суми за лечението на амбициозния спортист са дали боксьорът Кубрат Пулев, ММА титанът Любомир Симеонов, бизнесмена Йордан Динев, ММА талантите Атанас Джамбазов, Георги Стоянов, Янко Янев- Нинджата, близнаците Румен и Росен Димитрови и други състезатели, бивши и настоящи.

"Искрено се надявам към тази инициатива да се присъединят още хора, не само спортисти! Искрено се надявам и лечението на Георги да има нужния резултат и скоро да го видим на краката си, да се чувства добре, да бъде отново здрав..." - сподели по телефона президентът на БФММА Любен Джубрилов, който лично се ангажира пропагандата в помощ на шампиона по самбо и джудо да бъде публична. " Доволен съм от това, че все пак българина не е равнодушен към сънародниците си изпаднали в нужда. Считам тази инициатива за най-големият ни успех на турнира!" - допълни Джубрилов.

Георги Огнянов - Макарона ще отпътува в края на следващата седмица за Чехия, където ще продължи лечението си в специализирана клиника за хора със спинални травми. Само там българският спортист може да продължи лечението си, с нужната апаратура и процедури, за които се събират и нужните средства. Сумата която е нужна за терапията от близо 6 месеца е около 30 хиляди евро.

Георги Огнянов с интерес изгледа срещите от "Maxfight 19" в зала "Универсиада" на 10 март и получи редица пожелания за успешно лечение. От БФММА напомниха че българския шампион се нуждае и от средства, а не само от пожелания. Тази инициатива се оказа резултатна.


"Незнам какво да кажа. Просто незнам. Знам само че се чувствам по-уверен след подкрепата на толкова много спортисти" - сподели скромно развълнуваният Георги.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Световноизвестен тенис треньор проведе тренировки с наши таланти в Бургас
Нефтохимик прекърши Локомотив Авиа в първата си проверка
Цанко Цанков постигна нов световен рекорд

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: