Нови победи за ватерполистите на Черноморец

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:19 / 15.03.2011
300
Юношите младша възраст на Черноморец /1995-1996 г./ започнаха с четири победи и една загуба в първия финален кръг от държавното първенство по водна топка. Мачовете се играха на басейн "Диана" в София от 10 до 13 март.

Бургаските ватерполисти записаха очаквани успехи срещу Черно море /Варна/ с 9:7, Комодор /Варна/ с 6:1, Септември /Сф/- 8:4 и Ботев 2000 /Враца/- 15:1. В мача срещу столичния "Локомотив Н. Н.", в чиито състав играят предимно национали, ватерполистите ни отстъпиха с 15:4.

"И в тези мачове се видя, че има дефицит от подготовка заради ремонтирането на базата. Пролича си и натрупаната умора в състезателите, тъй като само преди седмица основният състав игра в първенството при мъжете. Положителното е, че отборът играе със самочувствие, а във всеки мач момчетата доказват своите качества", съобщи старши треньорът и председател на клуба Петър Йонов.

След този първи финален кръг в група А отборът на Черноморец заема второ място, а трети е тимът на Черно море. Лидери са столичните "железничари".

И този състезателен сезон от ръководството на бургаския клуб имат желание да бъдат домакин поне на един финал в първенството на страната. От Българска федерация по водна топка обаче имат определени изисквания относно условията на открития басейн в Морската градина. Ако те не бъдат изпълнени, с домакинствата от финалния етап за всички възрасти ще бъде ангажиран басейнът във Варна.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).