Поморие с грешна стъпка у дома

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
01:55 / 06.03.2011
1413
Черноморец Поморие не успя да победи Светкавица, в първия си мач пред собствена публика от пролетния дял на Източната Б група.

Черноморец започна много силно двубоя и още в 12-ата минута водиха с 1:0 с гол на Калоянов. След гола домакините продължиха да пресират своя опонент, но само малшанса ги деляха от второ попадение. До края на първата част двата отбора не можаха да си отбележат гол и Черноморец се пребра с гол аванс в съблекалните.

През второто полувреме домакините започнаха да пресират своя съперник още от първата минута, но до гол така и не можаха да достигнат. В 71-ата минута Черноморец вкара и втори гол. Точен бе Любомир Божинов, след прекрасен изпълнен пряк свободен удар.

След гола домакинитец намали темпото на игра и това им изигра лоша роля. В 70-ата минута Светкавица намали резуртата на 2:1,след индивидуален пробив на Вълев.

Пет минути след гола на Вълев, гостите достигнаха и до втори, негов автор бе Христо Александров.

Черноморец бяха направо попарени след втория гол на Светкавица и се хвърлиха в предни позиции за спечелването на мача. В последната минута на двубоя, след чудесна контраатака Светкавица можеше да направят пълен обрат, но след невероятен пропуск на футболист от гостите ги лишиха от трите точки.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).