Акредитации за пролетния полусезон за стадион “Лазур"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:54 / 02.03.2011
1228
Във връзка със започващия пролетен полусезон и мачовете на "Черноморец - Бургас", които ще се играят на стадион "Лазур", дирекцията за "Връзки с обществеността" на клуба уведомява, че започва издаването на акредитации за представители на медиите, които ще отразяват срещите.

Очакваме на е майл адрес: evelin.kuzmanov@petrolholding.bg или като резервен вариант на тел. 0889 669 116 Вашите заявки за издаване на акредитационните карти. Заявките е необходимо да съдържат трите имена на журналиста, медията която представя, функцията която изпълнява - репортер, фотограф, оператор и т.н. и съответно регистрационен номер на автомобила, с който ще присъствате на стадиона. Ако желаете да ползвате коментаторска кабина, също моля да заявите това.

Моля колегите от София и представителите на медиите извън Бургас, които ще отразяват мача от ХХVII кръг "Черноморец - Бургас" - ЦСКА, да изпратят заявките си за акредитации до петък, 4 март - 18 часа.

Както знаете мерките за безопасност и охрана на този мач ще са завишени и на стадиона няма да бъдат допускани колеги без акредитации. За да не се получават неприятни ситуации и евентуални недоразумения, моля заявете коректно присъствието си на посочените координати. Акредитациите ще се получават при идването на стадиона, от 14.00 часа в деня на срещата, но не по-късно от 30 мин преди началото на мача от пресаташето на клуба Евелин Кузманов. Влизането през пропускателните пунктове ще става, като за колегите поискали акредитация ще има изготвен списък, раздаден на всички пунктове за охрана към стадиона.

Колегите от Бургас ще получат акредитациите си на място на пресконференцията на Антон Велков преди мача или по схемата в събота, посочена по-горе.

Хубав ден на всички и слънчев 3-ти март! Очаквам Вашите заявки. Ще се радвам да се видим отново на нашия стадион. Ако имате въпроси, по или извън акредитационния режим, моля позвънете.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).