В Бургас ще се проведе Супер Купа по флаг футбол

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:28
132
Тази събота, 2 ноември, Бургас ще бъде домакин на най-важното събитие в календара на Българската федерация по американски футбол /БФАФ/, което ще се проведе на ОЗК "Арена" Бургас.

Първи сили за победата ще премерят отборите Wolves Burgas и Sofia Bears във възраст U12, които оспорвано и заслужено достигнаха до финалния етап от първенството.

Вторият мач е във възраст U16, където ще видим и представители на Plovdiv Ravens отново срещу бургаските вълци.

В последния мач за мъжете ще се срещнат победителя от пролетното първенство за "Купа България" и есенният първенец от "Лига България". През пролетта македонците от Skeletons грабнаха купата на България след оспорван финал точно срещу Вълците.

"След тежко есенно първенство, бургаският отбор извоюва първото място в лига България и ще търси реванш срещу скелетите. Ще имаме нужда от вашата подкрепа на терена. Очакваме ви!“, споделят организаторите на спортното събитие.

Входът за събитието е свободен за всички желаещи да прекарат един различен, съботен ден в Бургас.

Ще бъде обособена зона за фенове, в която ще се обясняват правилата на играта, за да бъде по-интересно за присъстващата публика.

"Очакваме ви да се включите в спортния дух и да бъдете част от историята на Wolves FFC и развитието на спорта в България. Носете вълчите си цветове и аксесоари, за да подкрепим заедно Wolves FFC“, споделят от бургаския отбор.

Ето и програмата за деня:



-10:30 часа – Мач за първо място – U12

Wolves Burgas FFC vs. Plovdiv Ravens

-12:00 часа – Мач за първо място – U16

Wolves Burgas FFC vs. Sofia Bears

-13:30 часа – СУПЕР КУПА 2024

Wolves FFC vs. Kumanovo Skeletons


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).