Християн Карастоянов и Георги Шопов с блестяща победа на турнира по пикълбол в Лондон

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:25
160
На 16 октомври в Canary Wharf в Лондон Християн Карастоянов и Георги Шопов триумфираха с първото място в турнира по пикълбол за двойки. Двамата състезатели, представители на бургаския клуб "Вангуард", демонстрираха впечатляваща техника и екипна работа, която им донесе заслужената победа.

Успехите на клуба не спират дотук. През септември други двама състезатели от "Вангуард" спечелиха турнира по пикълбол в Албена, затвърждавайки позицията на клуба като лидер в развитието на спорта в България.

Клуб "Вангуард" е един от първите клубове по пикълбол в страната.

Какво е пикълбол?

Пикълболът е динамичен спорт, който комбинира елементи от тенис, бадминтон и тенис на маса. Играе се с ракети и пластмасова топка с дупки на специално маркирано игрище. Благодарение на по-малкия размер на игрището и лесните за усвояване правила, пикълболът е подходящ както за начинаещи, така и за напреднали играчи. Спортът привлича и редица известни личности, като например Бил Гейтс и Леонардо Ди Каприо, които също са запалени играчи и популяризират пикълбола по света. В последните години спортът набира популярност по целия свят, включително и в България, където се сформират все повече клубове и състезания.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).