Вратарят Стoян Колев празнува рожден ден

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:48 / 03.02.2011
614
Първата тренировка на "Черноморец - Бургас" в Анталия съвпадна с рождения ден на вратаря Стоян Колев. Стражът получи поздравления от всички свои съотборници и треньорите. Независимо, че днес има празник той бе подложен на сериозни натоварвания от своя пряк шеф Любомир Шейтанов, който с присъщата си строгост изпоти доста и останалите двама колеги на Колев.

След това по време на двустранна игра вратарят преминал и през националния тим на страната, направи запомнящи се спасявания. След края на тренировката съотборници на Колев шеговито коментираха, че заради рождения ден нападателите са проявили милост при ударите си към стража.

След вечеря рожденикът ще почерпи съотборниците си с шоколадови бонбони. Със задачата за набавянето на сладките изкушения се нагърби Златко Янков, когото повечето местни привърженици на футбола помнят от силния му период с фланелката на истанбулския гранд "Бешикташ".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).