Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
Организаторите на BRAVE 86: Очаква ни едно фантастично събитие, предвид качествата на бойците!
Автор: Екип Burgas24.bg 15:53 / 22.08.2024Коментари (0)1046
В Община Бургас се проведе пресконференция по повод предстоящия ММА турнир BRAVE 86. В нея участваха Мохамед Шахид - президент на тази глобална организация за смесени бойни изкуства и съветник на президента на Олимпийския комитет на Бахрейн, кметът Димитър Николов, Елена Танева от организационния комитет, мениджърът Теодор Карастоянов, както и повечето състезатели от основната файт карта.

"Чувстваме се като у дома, толкова гостоприемно ни посрещнаха в Бургас. Очаква ни едно фантастично събитие, предвид качествата на бойците, които ще видим в клетката! Благодаря на кмета Николов за оказаната подкрепа!“, каза Мохамед Шахид.

"Мястото на бойните спортове не е на улицата, а в залите. Именно затова са изключително важни големите организации и турнири, които дават възможност за изява на хората, които ги обичат и практикуват. Благодаря на една от най-влиятелните сред тях – Brave Combat Federation – че избра Бургас за своето първо стъпване в България. Благодаря и на господин Мохамед Шахид за добрата комуникация помежду ни и специалното му отношение към нашия град. Стискам палци на българските файтъри да се представят добре тук, да се изкачат в ранглистите и да заслужат участие в следващи престижни изяви! Вярвам, че и други спортни събития с този мащаб ни предстои да видим в Бургас, защото постоянно се доказваме като добри домакини“, отговори кметът Николов.

BRAVE 86 ще се проведе на 24 август. Началото на предварителните битки е от 19 часа, а вратите на зала "Арена Бургас“ ще отворят още в 17 часа, за да могат зрителите да влязат и да се настанят спокойно.

Утре в 9 часа е официалното теглене на състезателите. То ще се проведе в хотел "Авеню“.

Бойците, които ще влязат в клетката в Бургас, са от 8 държави. Двубоите ще се гледат в цял свят, а мачмейкърите на UFC също ще следят за нови таланти.

В главната среща на вечерта ММА ветеранът Атанас Джамбазов (25-5) ще се изправи срещу една от звездите на BRAVE - Мохамед Саид Маалем (12-6) в тежка категория. Джамбазов е един от ветераните в българския ММА, но от години живее и тренира в Лас Вегас в залата Xtreme Couture, където помага в подготовката на UFC бойци като Франсис Нгану, Александър Волков, както и на българина Благой Иванов "Багата".

Мохамед Маалем има вече 6 битики в BRAVE и е държал титлата на организацията в полутежка категория. Освен това той е бил шампион и на няколко други ММА организации, като Lion FC и Desert Force.

В подглавното събитие един от българските топ бойци Живко Стоименов (14-6) влиза в жестока битка с французина Алекс Лохор (24-10). Стоименов е в разцвета на силите си и е в серия от две поредни победи в ММА, като и двете са с нокаут. Известен е с атрактивния си и агресивен стил в клетката. Лохор вече има една победа в BRAVE преди два месеца, която завърши с нокаут още в първия рунд. Опасният и агресивен стил на игра на "Da Killa Kid" му е осигурявал победи в много престижни турнири, като Oktagon MMA и Cage Warriors.

Новообявените битки са Павел Владев (8-1), който излиза срещу германеца Кристиян Мах (8-4). Тази се очертава много зрелищна, тъй като стилът на българина е изключително атрактивен - всичките му победи са с приключване. Мах пък идва след серия от два големи успеха, последният от които е в BRAVE, където нивото е изключително високо.

Двойникът и тренировъчен партньор на Хамзат Чимаев - Хамзат Мааев (4-1) ще влезе в клетката в Бургас, за да се изправи срещу Антонио Бушев (3-1). Мааев тръгна много силно в професионалната си ММА кариера с 4 поредни победи, но в последното си участие в BRAVE през декември пътят му към UFC бе пресечен със загуба, която той със сигурност ще иска да не повтаря. С него в България пристига и част от екипа на Махачев, като организаторите от BFA съобщиха, че очакват потвърждение за гостуването и на самия Махачев.

Бушев е в серия от 3 победи и със сигурност ще иска да покаже уменията си пред целия свят и мачмейкърите на чужди организации и ще даде всичко от себе си за атрактивна битка.

Преди тях Антон Янчев (2-0) излиза срещу Патрик Крзак (3-1). Янчев е един от обещаващите състезатели на GF Team и е известен с това, че е тренирал в отбора на Махачев, като го е побеждавал на граплинг. Той е в серия от 2 победи и успех в BRAVE 86 определено ще насочи погледите към него. Полякът Крзак е в серия от 3 победи, като е изключително атрактивен, тъй като постоянно търси битката както на земя, така и в стойка.

Един от най-обещаващите таланти на българския ММА в момента - Руси Минев (4-1), ще се изправи срещу Христос Циримкос (5-0). Руси е във върхова форма и за последно се би на Caged Steel 35 през май, където победи шампиона на Грузия - Руслан Болквадзе. Гръцкият му опонент е непобеден при професионалистите, като има битки както в ММА, така и в граплинга и кикбокса.

Последната битка от основната карта е срещата между Делян Георгиев (5-0) и Байсангур Макаев (5-1). Делян е един от най-непробиваемите български ММА бойци, с отлична статистика в аматьорския ММА, където, както и в борбата, държи множество титли и победи. При професионалистите той е непобеден в серия от 5 победи. Макаев също е в серия от 5 победи и идва от шведския отбор All Star Training Center, където се готвят бойци като Хамзат Чимаев, Александър Густафсон, Илир Латифи и др.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Карлос Насар обяви кои трима души не трябва да са част от федерацията по щанги
Карлос Насар разкри пред "Фокус": Федерацията ни ще остане без състезатели
Локомотив София е обречен срещу ЦСКА, твърдят букмейкърите
Българин с нигерийски корени остава при "акулите"
Словак с титлата в големия стрийт фитнес турнир на Ърбан зона

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: