Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (1)
Бургаски пенсионер заложи на любимото число 17 за картата си
Автор: Екип Burgas24.bg 12:39 / 19.01.2011Коментари (2)1221
©
Бургаският пенсионер Петър Петров заложи на любимото си число 17 при избора на абонаментна карта за мачовете на "Черноморец-Бургас". Верният привърженик на "акулите" ангажира днес седалка №17 на ред №17 в сектор №17. Картата струва 90 лв., но Петров плати 67 лв., тъй като пенсионерите ползват отстъпка от 25 процента. Същото намаление важи и за ученици, студенти и жени. Дамите получават като подарък и маркова козметика.

"Избрах това място, не само защото числото ми е любимо, а и защото осигурява прекрасна гледна точка към терена. Всички мачове съм ги гледал все от тази седалка. За да съм сигурен, че ще е свободна, идвах поне час преди началния съдийски сигнал. Сега съм доволен, че както до края на настоящия, така и през целия следващ сезон мястото ще си е запазено за мен и няма да ми се налага да идвам толкова рано на стадиона", заяви с гордост Петър Петров.

"Черноморец - Бургас" започна продажбата на абонаментни карти от началото на тази седмица и кампанията се радва на засилващ се интерес. Пропуските за "Лазур" важат за мачовете на бургаския клуб до края на сезон 2010/2011 г. и за целия следващ сезон 2011/2012 г. Картите се отнасят както за двубоите от първенството на "А" група, така и за срещите от турнира за купата на България.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
добре напредвате. 2 карти за 3 дена. до началото на полусезона може да продадете 50 карти. и с 50-те човека дето ще си купят билети в най-добрия случай ще направите 100 човека публика хахахахаха. най-жалкия отбор в България, с най-жалката публика. ако бях фен на черноморец, щеше да ме е срам да им ходя на мачовете
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Без български футбол на парламентарните избори
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Световноизвестен тенис треньор проведе тренировки с наши таланти в Бургас
Нефтохимик прекърши Локомотив Авиа в първата си проверка

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: