Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (1)
Владо Боянов напуска БК "Черноморец" Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 15:58 / 12.01.2011Коментари (1)1352
© Burgas24.bg
Една от основните причини мъжкият баскетболен Черноморец Бургас да съществува в момента - Владо Боянов - реши да напусне клуба, предаде репортер на Burgas24.bg.

Намеренията на Боянов обяви лично той в изявление до медиите.

"Заявявам, че вече не съм член на Управителния съвет на БК "Черноморец" Бургас и оставям на кмета и Общинския съвет на Бургас да потърсят отговорност на тези, които влязоха в това малодушно съглашателство," пише в обръщението си той.

Владо Боянов е обиден на някои твърдения, че е помогнал да се осъществи трансферът на Прийст Лодърдейл в Левски, а не в Лукойл Академик.

Ето и пълният текст на неговото изявление до медиите:
"Уважаеми медии,

Във връзка с факта, че името ми беше намесено в редица публикации, относно преминаването на Прийст Лодърдейл от "Черноморец" Бургас в "Левски", излагам пред вас своето официално становище по въпросния казус:
СЛУШАЙТЕ, БАБА СИ!

Моето име беше намесено в необоснованото с нищо съгласие на "Черноморец" Бургас за преминаването на Прийст Лодърдейл в "Левски". Някои твърдят, че аз съм съдействал, за да си отмъщавам на "Академик".

Имах много мъдра баба, която ме учеше никога да не бъда отмъстителен или реваншист. Всички знаят, че моят отбор е "Академик" и аз го обичам, независимо от конюнктурните обстоятелства и ще се радвам, ако и тази година стане шампион.

Съжалявам, че забравих друг съвет на баба ми - да внимавам с хора, които нямат други аргументи освен подлостта. Тя обосноваваше това си виждане и чисто антропологично.
Заявявам, че вече не съм член на Управителния съвет на БК "Черноморец" Бургас и оставям на кмета и Общинския съвет на Бургас да потърсят отговорност на тези, които влязоха в това малодушно съглашателство.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.



Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: