Антон Велков: Черноморец трябва да преследва големи цели

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (6)
18:06 / 05.01.2011
2871
"Каквото и да се случва, "Черноморец" трябва да преследва големи цели. Най-хубавото е, че това се осъзнава не само от ръководството, а и от самите футболисти. Направеното в клуба кара играчите сами да си налагат високите цели", заяви Антон Велков на първата си пресконференция като старши треньор на бургаските "акули".

"Аз няма да си позволя да спра да мечтая и да не се стремя към най-голямото. Не можеш да тръгнеш за някъде, без да си поставяш най-високата цел. В "Черноморец - Бургас" има основа, трябва само да се добавя. Направеното от Красимир Балъков не може да се изгуби. Моята задача е да направя отбора по-агресивен и по-резултатен. Като бележим повече голове, ще станем и по-атрактивни. Така и психиката на играчите ще се освободи, и хората по трибуните ще се радват повече", каза още Велков.

Новият старши треньор ще се стреми тимът му да има собствен стил и да кара противниците да се съобразяват с него. "Искам да имаме стил и да сме силни. Аз съм дошъл заради футболистите. Отборът трябва да прилича на треньора", завърши 42-годишният специалист.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).