Звезди в тениса определиха Григор Димитров за голяма опасност в сезона на трева

Автор: Георги Куситасев
Коментари (0)
16:15 / 13.06.2024
1268
Григор Димитров бе определен от част от най-добрите тенисисти в света в момента за един от най-опасните играчи що се отнася до сезона на трева.

Трикратният финалист на турнири от Големия шлем Каспер Рууд, който е настоящ номер 7 в света заяви, че първата ни ракета е способен да нанесе големи щети.

"Григор играе много добре през последните 6 месеца. Завърна се в топ 10. Слайсът му е направо страшен. Мисля, че е способен да нанесе големи щети на тревата тази година", бяха точните думи на скандинавеца.

Добрият приятел на Димитров и настоящ номер 8 в света - Хуберт Хуркач от Полша също не спести суперлативи по отношение на предстоящия сезон на трева на българина.

"Мисля, че Григор може да има наистина много много добър сезон на трева", бяха думите на загубилия всичките си пет срещи с Григор Димитров.

Българинът е полуфиналист на "Уимбълдън" от 2014-а година, а точно на трева спечели и една от най-ценните си титли в кариерата - тази от турнира в Куинс клъб през същата 2014-а година. От ложите на състезанието тогава успеха във финала "на живо" гледа и тогавашната му приятелка и легенда в тениса - Мария Шарапова.

Очаква се Димитров да е от фаворитите на "Уимбълдън" като сред водещи букмейкъри бе поставен сред шестимата, които могат да се борят за титлата.

В прикаченото видео може да видите предположенията за силен сезон на голяма част от водещите играчи в Тура.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).