Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (1)
Дечо Коешинов: Очаквам труден мач срещу Черно Море
Автор: Екип Burgas24.bg 17:30 / 11.11.2010Коментари (0)419
© Burgas24.bg
В събота "Черноморец" и "Евроинс-Черно море" ще се срещнат в мач от 5-ия кръг на Националната баскетболна лига за мъже. Очаква се морското дерби да е доста люто, най-вече поради скромният точков актив и на двата тима.

И тази седмица старши треньорът на "Черноморец" Дечо Коешинов е затруднен в избора си на здрави състезатели за предстоящото гостуване на отбора във Варна. Същия проблем "акулите" имаха в домакинството на "Рилски спортист" миналата седмица в мач от 4-ия кръг на НБЛ, спечелен от бургазлии с 96:87 т.

Освен контузените Симеон Найденов, Владимир Маринов, Димитър Василев, Прийст Лодърдейл и Атанас Пенев лазарета попълни и Асен Саралийски. По време на тренировка вчера 199-сантиметровото крило е получиро аркада, съобщи на традиционната пресконференция старши треньорът Дечо Коешинов.

Въпреки кадровите проблеми за морското дерби с "Евроинс Черно море" наставникът на "акулите" се надява на максимална концентрация от страна на състезателите.

"Очаквам труден мач. Отборът на "Черно море" загатна за големия си потенциал на турнирите в Ямбол и в Плевен и не е за подценяване. Играе агресивно в защита. Във Варна надявам се нашият отбор да играе правилно и добре, с по-голяма концентрация, с по-малко грешки, както беше в мача с "Рилски спортист", каза Коешинов.

Двубоят "Евроинс Черно море"- "Черноморец" е в събота от 17 ч.

Източник: в. "Черно Море"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!



Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: