Футболистите на Ботев гледат Нефтохимик на живо

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
11:20 / 27.10.2010
1714
Футболистите на "Ботев" Пловдив ще изгледат на живо двубоя между "Марица" и "Нефтохимик" от 14-ия кръг в Югоизточната "В" група, съобщи официалният сайт на клуба. "Канарчетата" тренираха сутринта, а следобед Марин Бакалов ги събира на стадиона в квартал "Кършияка", за да наблюдават основния си конкурент на живо.

Срещата е от междинния кръг в първенството, в който "Ботев" почива, тъй като съперникът - "Созопол" посреща "Спартак" Пловдив в турнира за Купата на България.

В същото време "жълто-черният" лазарет продължава да бъде пълен. Неприятна вест дойде от мача с "Родопа", след като се оказа, че контузията в коляното на Стефан Костадинов се е подновила и ще се наложи крилото отново да почива. Николай Манчев продължава да тренира на облекчен режим, тъй като отокът в крака на халфа все още не е спаднал напълно. Светослав Асенов и Пейо Батинов са с разтегнати връзки на глезена и правят физиотерапия, заради което също не са пълноценни. На антибиотици пък продължава да бъде Иван Площаков.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).