Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Черноморец разочарова феновете си със слаба игра, пада от Балкан
Автор: Екип Burgas24.bg 10:46 / 25.10.2010Коментари (0)462
© Burgas24.bg
Баскетболният "Черноморец" разочарова собствената си публика при първия си домакински мач от новото първенство в Националната баскетболна лига. В събота вечерта отборът на Черноморец посрещна ботевградския " Балкан", а срещата започна с 50 минути закъснение заради поредната авария на ЕВН. Едва ли липсата на ток и информация ще има ли среща или не станаха причина за загубата на отбора на Дечо Коешинов с 93:96 /25:25, 22:19, 25:34, 21:18/ точки.

Капитанът на Бургаския тим - 222 см Прийст Лодърдейл с неговия опит, добър поглед върху играта в нападение и реализирани 30 точки се оказаха недостатъчни за победата. За втора поредна среща, след тази в София срещу Левски продължават да се налагат едни и същи слабости в играта на бургазлии- индивидуални изпълнения, които не носят точки, липса на игра с най-високия и мощен централен нападател в първенството, предоверяване на едни състезатели, чиято игра не носи успех. В събота вечерта отново в играта на бургазлии липсваше стратегия в постепенната атака, липса на контраатаки, безбройни грешки в нападение от страна особено на Христо Захариев. Всичко това накара голяма част от публиката да съжали за идването си в залата.

Добри впечатления, въпреки загубата направиха новите попълнения в отбора на "Черноморец" Симеон Найденов -27 точки и Цветелин Иванов- 19 точки.

За "Балкан" полезни на терена бяха Йордан Бозов, Георги Давидов и тъмнокожият Джош Гонър. За гостите чудесни изяви на терена имаха миналогодишните състезатели на "Черноморец" Дуейн Мортън и бургазлията Емил Бинев, който от този сезон се състезава с екипа на зелените . До последния съдийски сигнал черноморци имаха възможност да обърнат мача в своя полза, но само на теория, защото липсата на тактика не даде възможност това да се случи на практика.

Публиката видя и хубави и неприятни изпълнения..Мощните забивки на Прийст Лодърдейл, когато все пак топката стигнеше до него, невероятния му поглед върху и грата и перфектните пасове към съотборниците му. Видя се обаче и недоволството на Пи Елот играта на съотборниците му и ръководенето на мача от страна на щаба. 222 сантиметровият гигант си позволи дори да вземе папката от ръцете на Коешинов, за да начертае тактическата игра на петицата на терена.

И още нещо видя бургаската публика на терена - само един бургазлия (Емил Бинев), макар и от тима на гостуващия отбор, който показа, че Бургаската школа има талантливи момчета, които за съжаление не играят за своя тим.

Докато в отбора на " Черноморец" местните момчета след напускането на Емил Бинев останаха само двама се появиха само за по около 2 минути. Коешинов даде възможността на Димитър Рошманов да влезе в игра на два пъти по 2 минути, колкото да " разходи" екипа. В същото време Захариев продължаваше с безсилните си напъни да играе напълно сам и по този начин да трупа в актива си грешка след грешка. Почти две минути на терена престоя и другия бургазлия в отбора на " Черноморец" Ростислав Алексов.

Така след слаба игра "Черноморец" е вече с две загуби от два изиграни мача в новото първенство. Следващата седмица "Черноморец" гостува на шампиона "Лукойл-Академик" в Правец.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!



Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: