Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Жардел вкара при загуба на Черно море в контрола
Автор: Екип Burgas24.bg 12:23 / 08.10.2010Коментари (1)543
©
Старши треньорът на "Черноморец-Поморие" Петър Хубчев даде шанс за изява на 4-ма юноши при победата над "Черно море" с 3:2. Контролата се игра на терен в курортния комплекс Албена.

За поморийските "акули" през второто полувреме играха юношите на "Черноморец" Станислав Димов, Петър Патев, Любомир Войнов и Димитър Благов. Трима от тях са 18-годишни, а Патев е на 17. Благов дори вкара третия гол. Хубчев използва в контролата и всички здрави футболисти от наличния потенциал, като почивка получиха само Венелин Филипов и Яни Пехливанов. Извън строя са Васил Калоянов и Станимир Митев.

Мачът започна отлично за "моряците", които поведоха още в 20-та минута на мача, когато Ратников бе изведен в добра позиция в наказателното поле на Черноморец Поморие, след което елиминира съпротивата на бранител и намери непокрит Марио Жардел, който елегантно копна топката в мрежата на Янко Георгиев за 1:0. Поморийци бързо успяха да се върнат в мача и в 27-та минута Ради Бачев изпусна отдясно Щърбев, който след дълъг пас се озова сам срещу вратаря Денчев и реализира за 1:1. Второто полувреме започна с гол на Черноморец Поморие, след като в 55-та минута след хубав пас в наказателното поле Андрей Атанасов овладя топката на гърди, обърна се и прехвърли Илко Пиргов за 1:2.

Футболистите на Черно море имаха надмощие през второто полувреме, но не успяха да реализират създадените положения. В 82-та минута след неразбирателство в половината на Черно море между Александров и Ели Маркес, резервата Чакъров напредна по левия фланг и намери непокрития, нахлуващ в дясно Благов, който вкара за трети път топката в мрежата на Черно море. Черно море стигна до по-почетна загуба в 89-та минута, когато Йордан Юруков центрира от корнер в наказателното поле на Черноморец Поморие, а Тиаго се оказа най-съобразителен и вкара с глава за 2:3. В края на мача Тиаго и Будинов можеха да изравнят за Черно море, но пропуснаха.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Без български футбол на парламентарните избори
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Световноизвестен тенис треньор проведе тренировки с наши таланти в Бургас
Нефтохимик прекърши Локомотив Авиа в първата си проверка

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: