БК "Лукойл-Нефтохимик" с победи в контролите

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:33 / 04.10.2010
356
Шампионът при дамите "Лукойл-Нефтохимик" записа две победи в първите си контролни срещи от предсезонната подготовка. В спортна зала "Бойчо Брънзов" възпитаничките на старши терньора Петко Маринов се наложиха над тима на "Берое" /Стара Загора/. Първата проверка, която се игра в петък, бургазлийки спечелиха с 83:41, а ден по-късно успехът дойде при 71:62.

Участие в контролите взеха всички нови попълнения- Анета Митева, Мария Желязкова, американката Фей Мюлер и завърналата се в състава Олена Самбурска. Заради визов проблем украинката пристигна в Бургас със закъснение в началото на седмицата. Другото ново попълнение в "Лукойл-Нефтохимик" е Маргарита Илиева. След един сезон в Италия тежкото крило се завърна в родния си тим. За новия сезон наставникът Петко Маринов ще разчита още на американката Анджела Тисдейл, украинката Анна Соколан, Мария Цанкова и на момичета от школата на "Лукойл-Нефтохимик". Следващата поредица от мачове "Лукойл- Нефтохимик" ще изиграе от 7 до 10 октомври на международен турнир в Турция. На 6 октомври, четвъртък, тимът заминава за Истанбул, където ще срещне три много силни отбора. Това са шампионът на Турция "Фенербахче", шампионът на Словакия "Кошице" и носителят на Купата на Унгария "Печ". И трите отбора са редовни участници в Евролигата.

Източник: в. "Компас"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).