С бляскав спектакъл и благотворителна кауза Бургас ще избере най-добрите спортисти

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:08 / 19.12.2023
484
Само ден ни дели от обявяването на златните атлети на Бургас за 2023-та година. Престижната церемония "Спортист на годината“ отново ще събере елитни шампиони, ментори, спортни деятели, общественици и журналисти, които издигат авторитета на морския град у нас и по света. Официалната среща на всички тях за втора поредна година ще се проведе в зала "Тончо Русев“ на Културен дом НХК, от 19.00 часа, утре вечер, 20 декември.

Събитието цели да покаже респект и уважение към техния труд и мотивация. Вечерта ще се превърне в истински триумф на човешкия дух и постижения, тъй като изминалата година бе много силна за бургаските атлети. Церемонията включва красив спектакъл с демонстрации от спортната акробатика и бойните спортове.

Но спортът не е само бляскави триумфи, подготовка за мачове или тежки загуби. Той има още една добавена стойност, защото може да ни обедини и издигне над всички различия, за това и събитието , тази година ще се случи с благотворителната мисия – Да подкрепим Мартин Чернаев.

Припомняме, че номинациите се излъчват от всеки клуб, а основна роля в подредбата на класацията имат бургаските медии. Отличията се дават в четири категории "10-те най-добри спортисти и треньори", "Спортист с увреждания“, "Млад талант" и "Отбор на годината“ .


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).