Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
"Черноморец - Бургас" с първи в страната фен шоп на колела
Автор: Екип Burgas24.bg 16:21 / 20.09.2010Коментари (22)3283
©
Новаторството и съвременните идеи на "Черноморец - Бургас" в българския футбол получиха поредно доказателство. Клубът пръв в България вече разполага с фен шоп на колела. "Акулите" закупиха рекламна каравана от "Херта" Берлин и я облепиха със свои постери. В момента се изпипват последните довършителни детайли.

В най-скоро време гражданите и гостите на Бургас ще могат да видят подвижния магазин по улиците. Фен шопът ще пътува и до други градове, в които "Черноморец" има мачове от първенството на "А" група. От караваната ще се продават всички фен артикули на клуба, чиято гама надхвърля 100 разновидности.

Официалният фен шоп на "Черноморец - Бургас", който отвори врати на стадион "Лазур" на 4 март т.г., се радва на много клиенти. Със сигурност и интересът към магазина на колела ще бъде голям. Официалното представяне на новата придобивка на "акулите" ще стане в четвъртък след редовната пресконференция на мениджъра Красимир Балъков.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
шарани, моля ви да не съдите по 1-2 мача, че "прогресивно сме намалявали". първо мача със созопол беше в работен ден, играхме с резервния състав (което вбеси много хора), мача със загорец явно не се е сторил интересен на голяма част от привържениците (както се очертава и за други мачове), понеже във В група има 3 пъти повече мачове от А група не може винаги да има максимален интерес към всички двубои със селските отборчета. на по-важните мачове винаги се събираме по много хора. не забравяйте, че и все още е сезон и хората работят по курортите. не забравяйте, че и много момчета учат в университети извън Бургас и са им почнали семестрите. ще видите на по-важните мачове колко много хора ще сме. да не ви вадя ваши снимки от вашите гостуванията и от домакинските ви мачове в началото на този сезон, дето са качени в един сайт... 20-30 човека максималния ви брой на агитката на всички снимки. а все пак говорим, че сте в А група, а ние във В. не можете да си представите колко още повече ще бъдем от вас, ако влезем в елита ;) тва си е самата истина и не виждам нищо лошо в нея и защо се лъжете сами, ами не я приемете? и от години е било така, сами сте си признавали и тн. да не говорим на последните 2 дербита, че бяхме 2 пъти повече от вас - за това също си признахте и няма нищо срамно ;) да не вадя цитат от вашия форум, нещо някой се оплакваше, че в нашия фенски форум има 10 пъти повече регистрирани потребители и по над 100 мнения на ден в темите, докато вашия форума има 3 подфорума с по 2 отговора на ден :) но ми още по-смешно като някви псевдо детски хулигани ни заплашват и ни псуват в нета, а на живо пешкира го обират други хора... просто спрете с тея интернет закани и заплахи, защото е смешно. знаем се много добре кой кого. нека и феновете на нафтата да не им пишат в темите.
0
 
 
Филма е че шарана са само в нета и то 1 човек със 5 ника филма е че няма как да бъде друго яче защото те са 20 човека малцинство! Филма е че шарана е силен в нета а наживо неизлиза от мишата си дупка защото много добре знае че ще има счупени муцуни ще ви изкъртим боклуци и вие това много добре го знаете!
на 21.09.2010 г.
+1
 
 
Момчетата от нефтохимик да не му заложат мина някъде? Или да направят засада и да го целят с домати хаха. Поздрави от Пловдив момчета, добра идея !
-1
 
 
Тея безбожни мишоци шарана жива душа не им стъпва във феншопа на стадиона тръгнали каравана да пускат абе ей паляци вие имате 5 фена кви каравани кви шопове бе балъци хахаххахахах Тая каравана на 2рата седмица ще е цялата в зелена блажна боя помнете ми думата скариди :)
-1
 
 
аре да съберем пари и да направим подобно напрамер с ЦСКА 17 кръг домакини сме тогава.П.П. (за тези които незнаят ко е тва После Пис) до 2011 година имаме много време на седмица да отделяме всички по 1, 2 лева може и по повече и секи месец ги броим и пишем в форума и някой изчеслава, но първо намираме някой магазин с пиротехника димките нали отбора спонсорират фенклуба. Ще земем от тези факли и димки дет зехме от онзи сайт дет дадох зимаме от някаде фойверки или може римски свещи.Ко ще кажете?-край на цитата.....форум Sharks 1919.....БЕЗ КОМЕНТАР!-ЗА ТОВА ЛИ ДА ВИ ЗАВИЖДАМЕ БЕ,ХЪРБИ !?
-1
 
 
закупиха рекламна каравана от херта пари в пати над нормалното за тазь барака и то за нищо пак доказвате колко сте смешни
-3
 
 
"Първи в страната" другия път, ние имаме такъв от 2-3 години...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Тайлър Фриц отново се превърна в черна котка за Григор Димитров
Феноменално завръщане на Александър Везенков за Олимпиакос
Подобрилата световния рекорд на Стефка Костадинова с нова победа със слаб резултат
Страхотна новина за Григор Димитров
Франция твърд фаворит на букмейкърите срещу Италия

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: