Бургазлията Руси Хаджиев се завърна с бронз от Европейското по кудо в Литва

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:32 / 08.11.2023
728
Бургазлията Руси Хаджиев грабна бронза от Европейския шампионат по кудо в Литва. Състезанието се проведе в град Каунас на 29 октомври.

Руси е на 21 години, за пръв път стъпва в залата на “Кудо – Бургас" преди около 6 години. Има много победи в бразилското джиу-джицу. За отбелязване е успехът му в елитната ММА организация “Бушидо", където доминира над противника си и го побеждава с технически нокаут (TKO).

“Сега на Руси му предстои много важна среща от веригата “Brave"  и, ако всичко е наред, следва One Championship",  споделя Антоан Парчев.

На европейския шампионат Руси Хаджиев постигна повече от задоволителния резултат - индекс 240, което му гарантира третото място във възрастовата група. България имаше четирима представители на първенството на Европа, които извоюваха общо две отличия. С много добър резултат – индекс 260, второто място спечели Радослав Миленков от Хасково.

Радослав Миленков е на 24 години от Хасково. Тренира бразилско джиу-джицу, кудо и граплинг. Има европейска титла в Турция по граплинг, както и вицеконтинентален шампион на Африка в Египет.

Във всички срещи родните бойци са надделели със събмишъни, уточни треньорът Антоан Парчев.

Отборът беше воден именно от треньора Антоан Парчев и президента на Българската кудо федерация Господин Бабамов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).