Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Избраха сърбин и италианец на ръководни постове в Черноморец
Автор: Екип Burgas24.bg 17:28 / 30.08.2010Коментари (9)1854
© Burgas24.bg
Общото събрание на акционерите на "Черноморец-Бургас" изслуша днес доклада на председателя на Съвета на директорите Митко Събев за дейността на дружеството през 2009 г.

Приет бе докладът на регистрирания одитор Делойт Одит ООД за извършената проверка и беше направена заверка на годишния финансов отчет на дружеството за 2009 г. Общото събрание отново назначи Делойт Одит за одитор по проверката и заверката на годишния финансов отчет за 2010 г.

Членовете на Съвета на директорите бяха освободени от отговорност за дейността си през 2009 г. Гласувано беше излизането от ръководния орган на Фреди Бобич, Георги Танев, Станимир Апостолов и Стамен Чолаков, а за нови членове бяха приети италианецът Джан Пиеро Персикети, сърбинът Душан Буковац, Атанас Пайташев и Михаил Хаджиянев. Двамата чужденци влизат в състава на ръководния орган по предложение на "Петрол Холдинг", а Пайташев и Хаджиянев са гласувани от общинския съвет. Персикети заема поста и на изпълнителен директор.

Общото събрание на акционерите взе решение за предприемане на действия по преобразуване на дружеството по реда на Търговския закон, чрез отделяне на част от имуществото на дружеството - спортен комплекс "Черноморец" и преминаването му към новоучреденото дружество с предмет на дейност: изграждане, управление и стопанисване на спортен комплекс "Черноморец" с акционери "Петрол Холдинг" АД и Община Бургас при равно участие в капитала и възлагане на управлението му на специалисти в областта на изграждането и управлението на недвижими имоти.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ангажирането на едно от най-големите имена сред футболните агенти като Буковац за каузата на Черноморец е голям плюс за нас. Тънкия му усет за откриване и отглеждане на таланти ще е само от полза за селекцията ни. Не случайно освен на млади таланти е агент и на вече утвърдени световни звезди, като Ернан Креспо, Диего Форлан, Тимо Хилдебранд, Пабло Аймар...
-4
 
 
Поредното доказателство че това не е български клуб пародията наречена черноморец!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Тайлър Фриц отново се превърна в черна котка за Григор Димитров
Феноменално завръщане на Александър Везенков за Олимпиакос
Подобрилата световния рекорд на Стефка Костадинова с нова победа със слаб резултат
Страхотна новина за Григор Димитров
Франция твърд фаворит на букмейкърите срещу Италия

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: