Нефтoхимик пусна абонаментни карти за новия сезон

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
15:07 / 13.08.2010
1853
Нефтохимик пусна за своите фенове абонаментни карти, които ще им осигуряват достъп до всички домакински мачове, обяви изпълнителният директор на клуба Благо Митрев. Картите са на стойност 20 лева, могат да бъдат намерени в клубния офис и ще важат за домакинските мачове от първенството, от турнира за Купата на България и от турнира за Купата на Аматьорската лига. През новото първенство Нефтохимик ще приема съперниците си на стадиона в квартал Долно Езерово.

Първите два шампионатни двубоя за Нефтохимик са като гости, а дебют за новия сезон пред домашна публика се очертава за 29-и август, когато в Бургас трябва да гостува Асеновец (Асеновград).

Днес беше изтеглен и жребият за първия кръг в турнира за купата на Аматьорската лига в Бургаската зона. Нефтохимик ще играе като гост срещу Созопол, а мачът е насрочен на 18-и август от 18.00 часа на стадиона в Царево. В другата среща от 1-ия кръг се срещат Ахелой и Олимпик (Бургас). При успех шейховете ще играят срещу тима на село Зайчар, а Ахелой или Олимпик (Бургас) ще има за съперник Анхиало (Поморие).

Източник: БТА



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).