4 медала на международния турнир по тенис на маса за хора с увреждания спечели клуб "Джавелин"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:20 / 26.09.2023
298
Зала "Никола Станчев“ беше домакин на международния турнир по тенис на маса за хора с увреждания. Участваха 50 състезатели от 5 държави – Сърбия, Черна гора, Румъния, Северна Македония и България. Състезанието бе организирано от клуб "Джавелин“ с подкрепата на Община Бургас.

Домакините от "Джавелин“ спечелиха 4 медала. Сребърни отличия на сингъл при жените завоюва Валентина Марчева, а при мъжете

Мустафа Юсеинов. Младата надежда на бургаския клуб Христина Начева взе бронз при дамите от клас 5. Валентина Марчева донесе четвъртото отличие за "Джавелин“. В тандем с Деян Басанович от Черна гора, тя заслужи сребърен медал на смесени двойки.

Купите и медалите на призьорите връчи Диана Саватева – зам.-кмет "Култура, туризъм и спорт".

"Искам да изкажа специални благодарности за огромната помощ на Община Бургас, Българската паралимпийска федерация, Изворна вода "Бачково“, "Победа“ АД и Лазерно естетичен център "Оренда“, заяви председателката на клуб "Джавелин“ Есмерай Ибрям.

Тя заедно с Христина Начева заминават за Финландия, за да участват от сряда до неделя на изключително силен международен турнир по тенис на маса за хора с увреждания от ранг 20.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).