Феновете на Черноморец-Бургас на среща с Балъков

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (8)
16:02 / 22.07.2010
2729
Фенклуб "Сините акули" ще се срещне със старши-треньорът на Черноморец-Бургас Красимир Балъков. Срещата ще бъде в неделя, 25 юли, от 14 часа, съобщиха феновете. Тя ще се състои във фенклуба зад дома на нефтохимика. Канят се всички фенове на "акулите", които биха искали да зададат въпроси на Балъков относно предстоящия сезон и целите в него. Малко по-късно в неделя е и официалното представяне на отбора в контрола с Черно Море.

По време на самата среща с Черно море пък ще бъде съобщена точната дата и час на провеждането на редовно Общо събрание на фенклуб Сините акули, на което ще бъдат обсъдени текущи въпроси, свързани с новото първенство, допълни Димитър Петков, член на УС на фен-организацията. Събранието най-вероятно ще бъде насрочено в седмицата между 26-и юли и 2-и август.

На 31-и юли пък е насрочен поредният турнир по джаги на фенклуба, като този път той ще бъде с много сериозен награден фонд, както и със сериозно участие на майстори на настолния футбол от целия регион.

"Фенклубът официално изразява подкрепата си за ръководството и се надяваме, че Черноморец ще се представи много по-добре. Целта пред отбора е да се класира сред първите три тима в А група и сме уверени, че това ще се случи", допълни още Димитър Петков от фенклуба.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).