На "Лазур" започна демонтажът на видеостената

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:02 / 16.07.2010
574
На стадион "Лазур" от днес започна демонтажът на огромната видеостена, на която се излъчваха мачовете от световното първенство по футбол. Свалянето на елементите от LED-системата за реклама е поверено на същата фирма, която ги сглоби - "Вимис" от София.

64-те срещи от мондиала в ЮАР бяха проследени на "Лазур" от общо над 15 хиляди зрители. В чуждестранното присъствие най-голям дял имаха англичаните, които идваха организирано на групи от курортния комплекс Слънчев бряг.

Най-посетен естествено беше финалът Германия-Испания, който събра близо 2 000 души по седалките. Специално за този мач домакините от ПСФК "Черноморец - Бургас" обявиха свободен достъп и до ВИП-зоните.

Проучване в интернет пространството показа, че екранът на "Лазур"- 15 на 9 метра няма аналог по целия свят, не толкова с размерите си, колкото с начина на изработка чрез елементите от LED-системата. Видеостените по други краища на света най-често бяха от плат или винил.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).